Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

8 trükk, amivel ellenőrizheted az élelmiszereket, mielőtt elfogyasztod

Szerző:
Szabó Anna
A rossz minőségű ételek nem csupán rossz ízűek, hanem egészségügyi problémákat is okozhatnak, ezért is rendkívül fontos, hogy megválogassuk, mit eszünk. Az alábbi cikkben hoztunk néhány praktikus tanácsot, amik segítségével ellenőrizheted az étel minőségét.

,

2. Hangteszt a csokoládén

Néhány forgalmazó hajlamos elferdíteni az igazságot a termékük kakaóbab-tartalmával kapcsolatban. Hogy ezt ellenőrizd, helyezd a füledhez, és kopogtasd meg. A magas kakaótartalmú csokoládé egy magas, „klink” hangon fog visszhangzani, az alacsony kakaótartalmúnak viszont lágy, mélyebb visszhangja lesz.

gasztro gasztronómia konyha konyhafortélyok élelmiszer élelem étel recept főzés sütés
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL