Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

8 trükk, amivel ellenőrizheted az élelmiszereket, mielőtt elfogyasztod

Szerző:
Szabó Anna
A rossz minőségű ételek nem csupán rossz ízűek, hanem egészségügyi problémákat is okozhatnak, ezért is rendkívül fontos, hogy megválogassuk, mit eszünk. Az alábbi cikkben hoztunk néhány praktikus tanácsot, amik segítségével ellenőrizheted az étel minőségét.

,

3. A tökéletes avokádó

Rengeteg tipp létezik az ízletes, kellően érett avokádó kiválasztására. Tépd le a szárát, és ha könnyedén lejön, valamint zöld színű alatta a gyümölcs, akkor az avokádó fogyasztásra kész, érett. Ha viszont barna színt látsz, az avokádó túlérett, és ha felvágnád, valószínűleg barnás foltokat találnál benne. Ha pedig nem tudod letépni a szárat, akkor a gyümölcs még nem érett meg kellőképpen.

 

gasztro gasztronómia konyha konyhafortélyok élelmiszer élelem étel recept főzés sütés
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL