,
• A bio és a nem bio banánok közti legnagyobb különbség az, hogy a sima banánokat különféle vegyszerekkel permetezve termesztették, míg a bio banán a saját védekezőrendszerével és a természet erejével nőtt meg. Az organikus banán sokkal könnyebben nyomódik be és barnul meg.
• Amikor banánt veszel, kerüld a szürkés színűeket, mert nem ízletesek, hiszen színük arról árulkodik, hogy még éretlenül szedték le őket, és valószínűleg hosszú időn keresztül nem megfelelő körülmények közt voltak tartva. Az élénksárga héjú banánokból vegyél inkább, és ne zavarjon, ha apró, barna pettyek vannak rajtuk: annak a jelei, hogy a banán kellőképp érett, és akkor a legfinomabb.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK