,
• A bio és a nem bio banánok közti legnagyobb különbség az, hogy a sima banánokat különféle vegyszerekkel permetezve termesztették, míg a bio banán a saját védekezőrendszerével és a természet erejével nőtt meg. Az organikus banán sokkal könnyebben nyomódik be és barnul meg.
• Amikor banánt veszel, kerüld a szürkés színűeket, mert nem ízletesek, hiszen színük arról árulkodik, hogy még éretlenül szedték le őket, és valószínűleg hosszú időn keresztül nem megfelelő körülmények közt voltak tartva. Az élénksárga héjú banánokból vegyél inkább, és ne zavarjon, ha apró, barna pettyek vannak rajtuk: annak a jelei, hogy a banán kellőképp érett, és akkor a legfinomabb.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK