Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

8 trükk, amivel ellenőrizheted az élelmiszereket, mielőtt elfogyasztod

Szerző:
Szabó Anna
A rossz minőségű ételek nem csupán rossz ízűek, hanem egészségügyi problémákat is okozhatnak, ezért is rendkívül fontos, hogy megválogassuk, mit eszünk. Az alábbi cikkben hoztunk néhány praktikus tanácsot, amik segítségével ellenőrizheted az étel minőségét.

,

6. Kerüld a fényes és csillogó aszalt gyümölcsöket

Néhány gyár fényezőszereket ad az aszalványokhoz, hogy azok frissebbnek tűnjenek, és tovább megőrizzék színüket, ezek azonban az egészségre veszélyes szulfitokat is tartalmazhatnak. Hogy ezt elkerüld, olyan szárított gyümölcsöket válassz, amiknek színe természetes barnás vagy szürkés.

gasztro gasztronómia konyha konyhafortélyok élelmiszer élelem étel recept főzés sütés
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL