Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

9 elterjedt konyhai malőr, ami megnehezíti az életünket

Szerző:
Szabó Anna
Te is meghámozod a fokhagymát, mielőtt felvágod? Percenként ellenőrzöd a sütőben sülő ételt? Valójában mind követünk el hibákat a konyhában. Talán semmi komoly gond nincs ezzel, ugyanakkor csak felesleges nehézségeket okozunk magunknak, néha pedig elrontjuk az ételt. Összegyűjtöttünk hát néhány tippet, hogy legközelebb kikerülhesd ezeket a hibákat.

.

2. Rosszul melegítjük meg az ételt a mikróban

Sokaknak feltűnt már, hogy a melegített étel azon része, amelyik az edény oldalához közel helyezkedik el, sokkal hamarabb felmelegszik, mint az a rész, ami beljebb található. Ezért kellene az ételt egy fánk formájában elhelyezned, középen üres helyet hagyva. Így mindenhol egyenletesen fog felmelegedni.

gasztro gasztronómia konyhafortélyok konyha
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL