Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

9 elterjedt konyhai malőr, ami megnehezíti az életünket

Szerző:
Szabó Anna
Te is meghámozod a fokhagymát, mielőtt felvágod? Percenként ellenőrzöd a sütőben sülő ételt? Valójában mind követünk el hibákat a konyhában. Talán semmi komoly gond nincs ezzel, ugyanakkor csak felesleges nehézségeket okozunk magunknak, néha pedig elrontjuk az ételt. Összegyűjtöttünk hát néhány tippet, hogy legközelebb kikerülhesd ezeket a hibákat.

.

9. Rosszul sütjük a tojást

Annak érdekében, hogy a tükörtojás szép legyen, mindössze egy szabályt kell követned. Először egy percig csak a fehérjét süsd, majd utána csúsztasd a tetejére a sárgáját. Ezzel érheted el a legjobb eredményt, hiszen a fehérje így jobban át lesz sülve, mint a sárgája, ami a legtöbb ember szerint a létező legfinomabb állapota a tojásnak.

gasztro gasztronómia konyhafortélyok konyha
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL