Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

9 módszer, amivel egészségesebb ételeket készíthetsz, mint egy profi szakács

Szerző:
Szabó Anna
Só, zsír, savak és hő. Ha a különböző ételeket elemekre bontjuk, könnyebben megérthetjük, hogy mi adja meg az egyes étkek ízét. Az alábbi tippeket érdemes alkalmazni neked is, hogy egészségesebb ételeket készíthess.

.

2. A parmezán sajt egy titkos fegyver


Gyakorlatilag bármit jobb ízűvé varázsol. Reszelj egy kevés sajtot a levesekre, tésztákra, tojásos ételekre, rizzsel és sült zöldségekkel készült ételekre. A sajtos sült réteget pedig hozzáadhatod a tésztákhoz, szószokhoz, pörköltekhez, levesekhez, mivel minden étel ízét feldobja.

gasztro gasztronómia konyha konyhafortélyok ételek recept szakács
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL