Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

9 módszer, amivel egészségesebb ételeket készíthetsz, mint egy profi szakács

Szerző:
Szabó Anna
Só, zsír, savak és hő. Ha a különböző ételeket elemekre bontjuk, könnyebben megérthetjük, hogy mi adja meg az egyes étkek ízét. Az alábbi tippeket érdemes alkalmazni neked is, hogy egészségesebb ételeket készíthess.

.

3. Használj több savanyút


Tanuld meg azt, hogyan lehetnek egyensúlyban a savanyú ízek egy tálon. Használj ecetet, lime-ot, citromot, egy kis mustárt, csípős szószt, joghurtot. Egy kis savanyú ugyanis sokat segíthet abban, hogy fokozza az ízeket.

gasztro gasztronómia konyha konyhafortélyok ételek recept szakács
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL