Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

9 módszer, amivel egészségesebb ételeket készíthetsz, mint egy profi szakács

Szerző:
Szabó Anna
Só, zsír, savak és hő. Ha a különböző ételeket elemekre bontjuk, könnyebben megérthetjük, hogy mi adja meg az egyes étkek ízét. Az alábbi tippeket érdemes alkalmazni neked is, hogy egészségesebb ételeket készíthess.

.

5. Sózd be korábban az ételeket


Adj az ételekhez sót, akár már egy nappal előtte, mielőtt főznéd, vagy párolnád, és fűszerezd úgy, mint a profi szakácsok. Persze, nem lehet mindent előre besózni, de a húsokat nyugodtan. Ha az élelmiszer megfelelően fűszerezett belül, akkor valószínűleg nem kell állandóan emelgetned a sótartót az asztalon, hogy az utolsó pillanatban ízesítsd az ételt.

gasztro gasztronómia konyha konyhafortélyok ételek recept szakács
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL