Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

9 módszer, amivel egészségesebb ételeket készíthetsz, mint egy profi szakács

Szerző:
Szabó Anna
Só, zsír, savak és hő. Ha a különböző ételeket elemekre bontjuk, könnyebben megérthetjük, hogy mi adja meg az egyes étkek ízét. Az alábbi tippeket érdemes alkalmazni neked is, hogy egészségesebb ételeket készíthess.

.

6. Használj néhány klasszikus fűszerkombinációt


Van a világon néhány igazán klasszikus ízkombináció. Ismerj meg egy maroknyi alapvető technikát ahhoz, hogy biztonságosan tudj párolni, sütni, grillezni. A fűszerek kötik össze ugyanis a világon az embereket. A bárányt párolhatod marokkói módra egy éjszakán át, de alkalmazhatod a provence-i technikát vagy a görögökét is. A csicseriborsó ezzel szemben Indiában népszerű, vagy éppen Mexikóban.

gasztro gasztronómia konyha konyhafortélyok ételek recept szakács
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL