Hozzávalók:
1/2kg csirkemellfilé
10dkg hagyma
40dkg piros húsú paprika
15dkg ananászkarika
1-2 gerezd fokhagyma
Nagyjából 2cm-es gyömbérdarab
4 evőkanálnyi olaj
Só, bors, curry
2,5dl húslé
1ek étkezési keményítő
15dkg natúr krémsajt
12dkg mozzarella
Elkészítése:
1. Mosd meg és töröld szárazra a húst; vágd kockákra. Aprítsd fel a hagymát, a paprikát, az ananászt, a fokhagymát és a gyömbért is.
2. Forrósítsd fel az olajat; tedd bele a húst, szórd meg sóval, borssal és curryvel. Közepes tűzön süsd világos barnára a húst. Vedd ki a serpenyőből, és itasd le róla a zsiradékot.
3. Dobd a serpenyőbe a paprikát, a hagymát, az ananászt, a gyömbért és a fokhagymát; párold meg.
4. Keverd el a húslét az étkezési keményítővel, s öntsd a serpenyőbe, forrald ki. Vedd le a tűzről, keverd bele a krémsajtot és a húst.
5. Ha kell, sózd, borsozd. Simítsd az egészet sütőformába, tedd a tetejére a mozzarellaszeleteket és 15 percre dugd 200°C-ra előmelegített sütőbe.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK