250 g brokkoli
300 g burgonya
Só
250 g füstölt pulykamell hús darabolva
2 tojás
2 evőkanál liszt
Bors
300 g natúrjoghurt
50 g parmezán
1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
1. Pucold meg a brokkolit és vágd rózsákra. Hámozd meg a burgonyát és szeleteld fel. Mindkettőt sózd meg és tedd hőálló edénybe, majd párold meg.
2. Ezután egy serpenyőben kevés olívaolajon pirítsd meg a pulykamellcsíkokat és halmozd a tetejére.
3. A tojásokat keverd össze a liszttel, a sóval csomómentesre, majd add hozzá a joghurtot és a sajtot. Ezt a keveréket öntsd a brokkolis-krumplis-pulykamelles keverékedre. Végezetül 180 ºC-ra előmelegített sütőben süsd 25 percig.
4. Tálaláskor szórd meg frissen aprított petrezselyemmel.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK