Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Csapjunk a lecsóba!

Szerző:
Szabó Anna
A nyár végi ételekről nekem mindig két dolog jut eszembe: a lekvár és a lecsó. Mivel inkább a villámgyorsan elkészíthető finomságok híve vagyok, ezért ezúttal semmiképpen sem ecsetelném a befőzés rejtelmeit.

 

Pedig lenne mit bőven! Igaz, a lecsó is igazi téli meglepetés lehet, amikor előbukkan az üvegből, a következő sorok mégis inkább annak bizonyítására szolgálnak, milyen változatosan lehet elkészíteni ezt az egyszerű ételt. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy bonyolultan!

 


A klasszikus - alaprecept »

 


Lecsós csirke »

 


Tengeri halfilé lecsóval »

 


Cukkini lecsó »

 


Debrecenis babos lecsó »

 


Gyuvecs, avagy
rác rakott lecsó »

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL