Hozzávalók:
2 evőkanál olaj
2 fej vöröshagyma, apróra vágva
4 nagy sárgarépa, feldarabolva
1 rózsaburgonya, meghámozva, apróra kockázva
1 evőkanál nem csípős currypor
Elkészítése:
1. Egy nagy lábosban, közepes lángon forrósítsd fel az olajat. Kavargatva pirítsd meg benne a hagymát és a répát.
2. Add hozzá a krumplit, a curryt, majd önts rá 1-1 csésze alaplét és vizet. Fedő alatt főzd puhára a zöldségeket.
3. Vedd le a tűzről, és 5 percig hagyd állni, hogy kissé kihűljön. Gépben turmixold össze.
4. Tegyed vissza az elegyet a lábosba, és öntsd föl a maradék alaplével. Rakd bele a húst és a karfiolt is.
5. Forrald föl, aztán közepesnél valamivel kisebb lángon főzd addig, amíg a hús és a karfiol meg nem puhul.
6. A végén tedd bele a borsót, és melegítsd fel, hogy az is áthevüljön.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK