Íme néhány tippet majd receptek, hogy feldobd a kinti grillezést:
Sok, népszerű tésztasaláta tartalmaz konzerv zöldségeket, feldolgozott húsokat, sajtokat és kész salátaöntetet. A salátákhoz ne a szupermarketek polcairól, hanem a piacról szerezd be a hozzávalókat, mert sokkal frissebbek és zamatosabbak.
Bizonyos hozzávalók, mint a fokhagyma, a hagyma és a bors, vagy az erős paprikák, sokkal ízletesebbek és kívánatosabbak, icipici darabokban, mint nagyobbakban. A legjobb, ha belekevered a salátaöntetbe. A többi hozzávalót, mint a húst, sajtot, gyümölcsöt és zöldséget közepes méretűre vágd össze.
A nehéz majonéz alapú vagy a kész salátaöntetek helyett készíts te magad, olíva olajjal, balzsamecettel és citromlével. Ne fojtsd meg a friss hozzávalókat nehéz öntettel.
A tészta formája, alakja és színe egészen különböző és mókás lehet. A salátákhoz a legjobb a legjobb választás a közepes méretű, mint a penne vagy a csokornyakkendő formájú tészta. A metéltetek nehézkes papírtányérról enni, a kisebb tésztákat pedig villával nem olyan könnyű kihalászni. A száraztészta tartja az állagát és a formáját is főzés után, a mirelit viszont nem.
Görög fetás tésztasaláta ť | |
|
Olasz antipasto tésztasaláta ť |
|
Hawaii-i tésztasaláta ť |
|
Primavera tésztasaláta ť |
|
Kajszibarackos tésztasaláta ť |
|
Kiadós nyári tésztasaláta ť
|
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK