.
Hozzávalók
60 dkg sertéscomb
15 dkg bacon
1 ek kukoricaliszt
5-6 gerezd fokhagyma
2-3 db lila hagyma
2 db sárgarépa
2 db paszternák
60 dkg krumpli
só
őrölt fehér bors
zsálya
rozmaring
3 dl marhahúsleves
3 ek olívaolaj
Elkészítés
A húst és a krumplit vágjuk nagyobb kockákra, a zöldségeket karikázzuk fel, a hagymát pedig negyedeljük. A bacont vágjuk kisebb kockákra. A felaprított zöldségeket enyhén sózzuk meg és keverjük össze. A húst ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hagyjuk egy kicsit állni. Ezután szórjuk meg a kukoricaliszttel, majd forgassuk alaposan össze.
Egy serpenyőbe hevítsünk olajat, majd tegyük bele a húst, és néha megkeverve, süssük pirosra. Amikor már kezd színt kapni, keverjük hozzá a felkockázott bacont, és így pirítsuk tovább. Az elősütött húst a zsiradékkal együtt tegyük bele egy tepsibe, és szórjuk meg az apróra vágott fokhagymával. Az előzőleg feldarabolt zöldségeket helyezzük a hús köré, majd szórjuk meg zsályával, és rozmaringgal. Végül öntsük fel a marhahúslevessel, és fedjük le fóliával. Helyezzük előmelegített sütőbe, közepes hőmérsékleten pároljuk kb. 45 percig, majd vegyük le a fóliát, és süssük szép pirosra.
Forrás és képek: Gizi receptjei
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK