Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Egyszerű, de nagyszerű egytálételek gyorsan

Szerző:
Szabó Anna
Rendkívül egyszerűen összeállítható, ám nagyon finom egytálételeket hoztunk, kedvcsinálónak. Ha nincs kedved többfogásos ebédet készíteni, vagy sokáig pepecselni a konyhában, akkor az alábbi receptek igencsak tetszeni fognak.

.

 

 

Csirkecombos egytálétel

Hozzávalók

csirkecomb
paradicsom
paprika
krumpli
fehérbor
olívaolaj
oregánó
őrölt bors

ételízesítő

Elkészítés

A combokat enyhén besózzuk, majd egy serpenyőben kevés olívaolajon mindkét oldalát elősütjük. Egy tepsibe helyezzük egymás mellé a húst, majd tegyük mellé a felkockázott krumplit, a paradicsomot és a paprikát. 2-3 dl fehérbort keverjünk össze ízlés szerinti mennyiségű sóval, ételízesítővel, őrölt borssal, oregánóval és olívaolajjal, majd öntsük a tepsiben lévő zöldséges húsra.
Fedjük le alufóliával, és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten kb. 40 percig pároljuk, majd a fóliát levéve süssük szép pirosra.

 

Forrás és képek:  Gizi receptjei

konyhafortélyok gasztro
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL