.
Hozzávalók
csirkecomb
paradicsom
paprika
krumpli
fehérbor
olívaolaj
oregánó
őrölt bors
só
ételízesítő
Elkészítés
A combokat enyhén besózzuk, majd egy serpenyőben kevés olívaolajon mindkét oldalát elősütjük. Egy tepsibe helyezzük egymás mellé a húst, majd tegyük mellé a felkockázott krumplit, a paradicsomot és a paprikát. 2-3 dl fehérbort keverjünk össze ízlés szerinti mennyiségű sóval, ételízesítővel, őrölt borssal, oregánóval és olívaolajjal, majd öntsük a tepsiben lévő zöldséges húsra.
Fedjük le alufóliával, és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten kb. 40 percig pároljuk, majd a fóliát levéve süssük szép pirosra.
Forrás és képek: Gizi receptjei
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK