Tudjuk, nem mindenki rajong a levesekért, sőt, azt is, hogy sokan ördöngösségnek tartják annak elkészítését. Azonban hihetetlenül sokféle variációja létezik, gondolj csak bele, szinte nincs olyan ehető dolog a világon, amiből ne készítenének ilyen ételt. Ráadásul élettani hatása is nagyon kedvező – többek között, ha nem főzöd agyon, hanem roppanósan hagyod benne a zöldségeket, akkor még C-vitamin tartalmát is megőrizheted!
Kattints a képekre a receptekért!
Csirkehúsleves spagettitésztával »
***
***
***
***
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK