600g friss fekete áfonya
1ek vegyes virágméz
A tésztához:
120g liszt
40g barnacukor
60g margarin
6 csepp vaníliakivonat
1. Elkészítjük a tésztát: összekeverjük a lisztet és a barnacukrot, hozzáadjuk az elmorzsolt margarint, a vaníliakivonatot, és nem túl simára összedolgozzuk.
2. Előmelegítjük a sütőt 180 ºC-ra.
3. Felmelegítjük a mézet, belekeverjük az áfonyát, és a sütőtálba öntjük. Befedjük a tésztával, és egy kanál hátoldalával elsimítjuk.
4. A sütőbe tesszük, és 25-30 percig sütjük, míg jól megpirul a teteje. A sütőtálban tálaljuk melegen vagy hidegen.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK