500 g jó minőségű vagdalt hús
1 evőkanál oregano
1 teáskanál só
Csipetnyi fekete bors
1 maroknyi zsemlemorzsa
1 darab tojás
1 vekni ciabatta
1 csomag jégsaláta
4 közepes paradicsom
1. Tedd be egy nagy edénybe a fasírt hozzávalóit: a vagdalt húst, az oregánót, a sót, a fekete borsot, a zsemlemorzsát a tojást. Majd robotgéppel keverd össze őket, míg egynemű pépet nem kapsz.
2. A húst formázd kerek lapos pogácsákká.
3. Tedd olajozott serpenyőbe a húspogácsákat, majd süsd őket addig, míg mindkét oldala megbarnul, a belseje rózsaszín marad.
4. A ciabattát vágd félbe, és a belső oldalait pirítsd meg. A két fél ciabatta közé tegyél egy-egy húspogácsát, majd jégsalátát és paradicsomkarikákat.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK