Sütve vagy gőzön elkészítve a burgonya lassú emésztésű cukrokat tartalmaz, így biztosítja a következő étekészig kitartó energiát. Püréként elkészítve azonban csak gyors emésztésű cukrokat tartalmaz. Az újburgonya, amelyet közvetlenül szedés után fogyasztunk, nagyon gazdag C-vitaminban. Az édesburgonya kiváló A-vitamin-forrás (főként, amikor nagyon színes); gazdag B- és C-vitaminban, káliumban és vasban.
| |
| |
Krémes, póréhagymás burgonya »
| |
| |
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK