10 dkg fusilli tészta
6 db friss kajszibarack, negyedekbe vágva
20 dkg párold lazacfilé
2 db cukkini julien-re vágva
1 db piros kaliforniai paprika julien-re vágva
1 evőkanál friss bazsalikom
Kajszibarackos, bazsalikomos öntet ( 2 db kajszibarack, félbe vágva, 2 evőkanál fehér borecet, 1 evőkanál cukor, ¼ csésze növényi olaj, 1 evőkanál friss bazsalikom)
Tedd egy turmixgépbe a kajszibarackot, a borecetet, a cukrot és turmixold össze, eközben lassan add hozzá az olajat. Majd szórd bele a bazsalikomot.
Főzd fogkeményre a tésztát, ha kihűlt keverd össze a hozzávalókkal, majd öntsd le az öntettel.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK