3 tojásfehérje
Egy csipetnyi só
¾ csésze cukor
½ csésze minőségi holland kakaópor
1/3 csésze finomra aprított dió
1. Melegítsük elő a sütőt 180 ºC-ra. Tegyük a tojásfehérjét és a sót nagy keverőtálba. Gépi vagy kézi habverővel verjük lágy habbá, majd fokozatosan adjuk hozzá a cukrot, és verjük kemény habbá.
2. Szitáljuk rá a kakaóport, majd a dióval együtt óvatosan keverjük bele. Kb. 2-3 cm-es kupacokat kanalazzunk egymástól 2-3 cm távolságra sütőpapírral kibélelt tepsikbe.
3. Süssük 20 percig, vagy amíg kiszáradnak. Hagyjuk a habcsókokat teljesen kihűlni, mielőtt kivennénk a tepsiből. Jól záródó edényben tároljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK