2 csésze „nyers” csavart tészta
1 csésze majonéz
2 evőkanál citromlé
1 teáskanál cukor
½ teáskanál fokhagyma por
½ csésze szeletelt újhagyma
4 szelet bacon, nem nyersen
1 csésze friss borsó
1 csésze karfiol
1 csésze brokkoli
1 nagyobb piros paprika, darabolva
½ csésze svájci sajt
1 fej fodros saláta
Főzd a tésztát fogkeményre. Egy kis tálban keverd össze a majonézt, a citromlevet, a cukrot és a foghagyma port.
Keverd össze a tésztát a hagymával a fél baconnel. Egy nagy tálban keverd össze az egészet majd öntsd le az öntettel. Hagyd pihenni tálalás előtt.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK