5 pár debreceni vagy fél kg főzőkolbász
8 kis vöröshagyma (összesen 25dkg)
1,50dl ketchup
2 teáskanál mustár
1 teáskanál édesnemes paprika
8 sasliknyárs
1. A kolbászt falatnyi darabokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk és elnegyedeljük. A hozzávalókat felváltva a nyársra húzzuk. A ketchupból, a mustárból és a paprikából szószt keverünk.
2. A nyársakat 8 percig grillezzük, közben forgatjuk, és 6 perc elteltével megkenjük 3 evőkanál szósszal. A maradék szósszal együtt tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK