A hús- és halféléket számos módon díszítheted és fűszerezheted, különösképpen mártásokkal. Ezek közül némelyek savanyúak, mások csípősek, vagy éppen édesek vagy fűszeresek. Elkészítésükhöz gyakran nélkülözhetetlen egy olyan köztes műveletet végrehajtanod, mint az alaplé főzése. A mártásokat nem szabad sokáig tárolni, főleg nem szobahőmérsékleten: fogyaszd el őket gyorsan, vagy tárold a hűtőszekrényben.
Zsályamártás »
| |
Pikáns mártás »
| |
Almamártás »
|
Gombamártás »
| |
Szardellás vaj »
| |
Tormamártás »
| |
Nantua-mártás »
| |
Normann-mártás »
|
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK