.
Hozzávalók
- 1 tömlő könnyű krémsajt
- ¼ csésze majonéz
- ½ csésze reszelt parmezán sajt
- 3 gerezd fokhagyma, apróra zúzva
- só
- 30 dkg articsóka, apróra vágva
- 1 csomag fagyasztott spenót
- 2 csomag leveles tészta
Elkészítés
1. A sütőt melegítsd elő 180 fokra, és kenj be olajjal 12 muffin formát.
2. Egy nagy tálban keverd össze a krémsajtot, a majonézt, a parmezánt, a fokhagymát, a sót, az articsókát és a spenótot, majd tedd félre.
3. A leveles tésztát vágd fel 24 egyenlő négyzetre, majd nyomkodd bele őket a formába, és süsd kb. 15 percig, amíg a tészta aranybarnára nem sül.
4. Ezt követően tegyél nagyjából 1 ½ púpozott evőkanál spenótos keveréket minden formába, és süsd tovább kb. 15 percig.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK