.
Hozzávalók
- 1 tömlő könnyű krémsajt
- ¼ csésze majonéz
- ½ csésze reszelt parmezán sajt
- 3 gerezd fokhagyma, apróra zúzva
- só
- 30 dkg articsóka, apróra vágva
- 1 csomag fagyasztott spenót
- 2 csomag leveles tészta
Elkészítés
1. A sütőt melegítsd elő 180 fokra, és kenj be olajjal 12 muffin formát.
2. Egy nagy tálban keverd össze a krémsajtot, a majonézt, a parmezánt, a fokhagymát, a sót, az articsókát és a spenótot, majd tedd félre.
3. A leveles tésztát vágd fel 24 egyenlő négyzetre, majd nyomkodd bele őket a formába, és süsd kb. 15 percig, amíg a tészta aranybarnára nem sül.
4. Ezt követően tegyél nagyjából 1 ½ púpozott evőkanál spenótos keveréket minden formába, és süsd tovább kb. 15 percig.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK