4 adaghoz
4-6 szelet szikkadt kenyér
2 evőkanál olvasztott vaj
2 evőkanál mogyoróolaj (vagy más étolaj)
1 teáskanál friss rozmaring
1 teáskanál friss kakukkfű
Zöldfűszeres só, frissen őrölt bors, kevés pirospaprika
A kenyérszeletek héját tetszés szerint levágjuk, és a belüket ujjnyi csíkokra szeljük. Az olvasztott vajat és a mogyoróolajat egy nagy serpenyőben felforrósítjuk, és a kenyércsíkokat minden oldalukról ropogósra sütjük benne.
A sütési idő végén hozzáadjuk a zöldfűszereket. A rudakat papírtörlőn leitatjuk, majd sóval, borssal és pirospaprikával megszórjuk.
Tippek: A pirított kockákhoz és rudakhoz vegyes lisztből, teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret, rozskenyeret vagy zsemlét is használhatsz. Borhoz, sörhöz vagy koktélhoz kínált harapnivalóként parányi sonkakockákkal és aprított diófélékkel, például kakukkfűvel, rozmaringgal, majoránnával vagy zsályával is összekeverheted.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK