Hozzávalók
- 6 szelet bacon
- 3 db burgonya
- 1 és fél bögre reszelt cheddar sajt
- 1 evőkanál általad kedvelt fűszer és salátaöntet (akár házilag is elkészíthető)
- 2 evőkanál aprított metélőhagyma
Elkészítés
1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Egy tepsit bélelj ki alufóliával.
2. Helyezd bele a bacon szeleteket. Süsd addig, amíg szép, ropogós lesz, 12-14 perc. Várd meg, amíg kihűl, majd törd darabokra, morzsold el.
3. Egy fazekat bélelj ki alufóliával. Rétegezz az aljára egy sor hámozott, kockázott burgonyát, szórd meg sajttal, öntettel és baconnel, ismételd meg még 2-szer, tegyél félre fél bögre sajtot.
4. Zárd le az alufóliát, majd főzd közepes lángon 3-4 óráig. Ha letelt az idő szórd rá a maradék sajtot. 1-2 perc alatt megolvad a sajt, ha vissza feded.
5. Aprított snidlinggel megszórva tálald.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK