1 db sült pirospaprika, meghámozva, kihűlve
1 gerezd durván aprított fokhagyma
1 kisebb darab friss gyömbér, megtisztítva, durvára felaprítva
1 darab jalapeno paprika durvára felaprítva
1 szeletelt mogyoróhagyma
2 teáskanál szójaszósz
2 teáskanál rizs-bor-ecet, vagy borecet
1 teáskanál méz vagy cukor
4 evőkanál zsemlemorzsa
Keverd össze turmix- vagy konyha robotgépben a sült pirospaprikát, fokhagymát, gyömbért, jalapeno paprikát, mogyoróhagymát, fokhagymát, szójaszószt, ecetet és mézet vagy cukrot. Minél simábbra annál jobb. Ezután keverd el benne a zsemlemorzsát, és fűszerezd ízlés szerint. Majd tedd félre legalább 1-2 órára, hogy a mártogatósod minél krémesebb legyen.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK