4 bébi padlizsán (240g), nagyobb darabokra vágva
3 kis cukkini (270g), nagyobb darabokra vágva
100g csiperkegomba, nagyobb darabokra vágva
250g koktélparadicsom, félbevágva
1 kis póréhagyma (200g), nagyobb darabokra vágva
2 gerezd fokhagyma, összezúzva
1ek olívaolaj
1 csokor durvára vágott friss bazsalikomlevél
1ek finomra vágott friss oregánó
2ek balzsametecet
4 szelet vastag rozskenyér, megpirítva
1. Melegítsd elő a sütőt 220ºC-osra (légkeveréses sütőnél 200ºC-osra).
2. Tegyük egy lapos tűzálló edénybe a padlizsánt, a cukkinit, a gombot, a paradicsomot, a póréhagymát, a fokhagymát és az olajat, majd süssük kb. 20 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak. Időnként keverjük meg.
3. Adjunk a ratalouille-hoz balzsamecetet, bazsalikomot és oregánót, és még melegen, a pirítósszeletekre szépen felhalmozva tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK