Még mielőtt azonban belevágnánk a receptek hosszú sorába, annyit leszögeznénk, hogy valóban időigényes az elkészítése. Ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy egyszerűen készítse elő az ételt, és ha mondjuk vacsorára szánja, akkor a reggel vagy előző este összeállított, majd a tepsiben várakozó ízorgiát süsse készre a megfelelő pillanatban. Így egy csomó idegeskedéstől megkímélheted magad.
Kattints a képekre a receptért!
Csőben sült olaszos makaróni »
***
***
***
Provence-i rakott csirke friss kecskesajttal »
***
***
***
Zöldbab-paprika-mozzarella terrin »
Csőben sült turbolyás zeller »
Currys kínai kel csőben sütve »
Csőben sült juhsajtos póréhagyma »
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK