140g joghurt
Másfél evőkanál tandúri krém
750g csirkeszárny
200g joghurt, extra
60ml mentaszósz
250g vegyes zöld saláta
4 nagyobb tojásparadicsom (360g), feldarabolva
2 kígyóuborka (360g), feldarabolva
1. Keverd össze a joghurtot és a tandúri krémet egy nagyobb tálban, majd add hozzá a csirkét. Jól keverd össze.
2. Adagonként süsd a csirkét pirosra és puhára egy előmelegített kiolajozott grill lapon (lehet barbecue is). Amíg sül a csirke, keverd össze az extra joghurtot és a mentaszószt egy kis tálban.
3. A vegyes zöld salátát oszd szét tányérokon. Halmozd rá a paradicsomot, az uborkát és a csirkét. Joghurtos mentaszósszal meglocsolva tálald.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK