500g penne
80ml olívaolaj
2 teáskanál fokhagymakrém
2 teáskanál apróra vágott csili
4 közepes, meghámozott paradicsom (800g), feldarabolva
1 csésze apróra vágott, friss petrezselyem
40g parmezánforgács
1. A tésztát főzzük meg egy nagyobb lábasban, fedő nélkül, majd szűrjük le. Melegítsük meg az olajat egy serpenyőben.
2. Adjuk a forró olajhoz a fokhagymát és a csilit. Állandó keverés mellett főzzük körülbelül 1 percig, amíg illatozni kezd. Adjuk hozzá a paradicsomot és a petrezselymet, majd vegyük le a tűzről.
3. Öntsük a keveréket a tésztára. Alaposan rázzuk össze. Parmezánforgácsokkal meghintve tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK