Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Tonhalas spagetti

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

40dkg spagetti
4ek olívaolaj
½ kg darabolt, hámozott paradicsom
40dkg tonhal
12db olívabogyó
3ek kapribogyó
1szál újhagyma

Elkészítése:

1. A spagettit a csomagoláson leírt módon készítsd el, majd miután leszűrted keverd össze két evőkanál olívaolajjal.

2. Serpenyőben hevíts fel két evőkanál olívaolajat, és öntsd rá a darabolt, hámozott paradicsomot. Ha felforrt, vedd takarékra vissza a lángot, majd fedő alatt párold további 5 percig.

3. A tonhalat csöpögtesd le, és törd össze villával. Az olajbogyód aprítsd fel durvára, a kapribogyót csöpögtesd le. Az előbbieket öntsd mind a paradicsomos alaphoz, majd melegítsd addig, míg egyet rottyan.

4. A spagettivel együtt tálald, a tetejét díszítsd aprított újhagymával.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL