Hozzávalók:
40dkg spagetti
4ek olívaolaj
½ kg darabolt, hámozott paradicsom
40dkg tonhal
12db olívabogyó
3ek kapribogyó
1szál újhagyma
Elkészítése:
1. A spagettit a csomagoláson leírt módon készítsd el, majd miután leszűrted keverd össze két evőkanál olívaolajjal.
2. Serpenyőben hevíts fel két evőkanál olívaolajat, és öntsd rá a darabolt, hámozott paradicsomot. Ha felforrt, vedd takarékra vissza a lángot, majd fedő alatt párold további 5 percig.
3. A tonhalat csöpögtesd le, és törd össze villával. Az olajbogyód aprítsd fel durvára, a kapribogyót csöpögtesd le. Az előbbieket öntsd mind a paradicsomos alaphoz, majd melegítsd addig, míg egyet rottyan.
4. A spagettivel együtt tálald, a tetejét díszítsd aprított újhagymával.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK