4 tojás
120 g tőkehalfilé
3 ek sovány tej
1 citrom leve
1 csipet kömény
12 sóskalevél
10 g margarin
Só és őrölt bors
Megmossuk és konyharuhában megszárítjuk a tőkehalfilét. Összemixeljük a tejjel és a citromlével. Hozzáadjuk a köményt. Sózzuk és borsozzuk.
Megmossuk, megszárítjuk és apróra vágjuk a sóskaleveleket. A halas keverékhez adjuk.
Előmelegítjük a sütőt 180 ºC-ra (6. fokozat).
A felolvasztott margarinnal kikenünk 4 sütőformát. Megtöltjük a halkrémmel, a tetejére kanállal mélyedést nyomunk, beleütünk egy-egy tojást. Sózzuk, borsozzuk.
A sütőformákat vízzel félig töltött sütőtálba állítjuk, és 8 percig sütjük a sütőben.
|
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK