5dkg naprafogómag
20dkg kitolófánk vagy babapiskóta
7dkg vaj
1-1 tasak csokoládés és vaníliás habkrémpor (2,5dl-hez)
2dl tejszín
4dl tej
2 teáskanál kakaópor
Ostyarudacskák (roletti)
1. A napraforgómagot megpirítjuk és felaprítjuk. A süteményt apróra törjük. Hozzákeverjük a megolvasztott vajat és a magot, és a kapcsos formába simítjuk.
2. A kétféle krémport 1-1dl tejszínnel és 2-2dl tejjel a leírás szerint elkészítjük. A közepéről kezdve felváltva 2-2 evőkanál fehér és sötét habot teszünk a formába. A formát az asztal széléhez ütjük. 2 óra hosszat hűtjük. A tortát kakaóval és ostyarudakkal díszítjük.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK