1 kg zöldbab (ha nincs idénye, akkor inkább gyorsfagyasztott legyen)
1 púpozott evőkanál liszt
1 evőkanál pirospaprika
2 gerezd fokhagyma
Só, víz
Ízlés szerint ecet/ bors/ petrezselyem
1. A zöldbabot mosd meg, majd a két szálak két végének lecsípése után, szeleteld fel kb. 2-2,5cm darabokra.
2. Reszeld le a fokhagymát és egy magasabb edény alján fonnyaszd meg (nem szabad nagyon sisteregnie).
3. Ezt követően szórd bele a feldarabolt zöldbabot, sózd és szórd meg pirospaprikával, keverd össze a fokhagymás olajjal, és fedő alatt párold puhára.
4. Amikor megpárolódott, szórd rá a lisztet. Jó alaposan keverd össze, majd amikor újra felmelegedett, önts rá annyi hideg vizet, hogy ellepje. Hagyd egyet rottyanni, és le is veheted a tűzről.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK