Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

10 olyan étel, melynek fogyasztása kellemetlenül erős testszagot eredményez

Szerző:
Szabó Anna
A szaglás az egyik legfontosabb, az orr az egyik legnagyszerűbb érzékszerved. Egyes kutatások szerint szaglás útján választasz partnert is. Teljesen nyilvánvaló, hogy amit megeszel, befolyásolja a tested illatát is. Most megmutatjuk azokat az élelmiszereket, amelyek könnyen kellemetlen testszagot eredményezhetnek. Tényleg az vagy, amit megeszel!

Ez a 10 étel rettenetesen kellemetlen testszagot eredményez:

2. Tejtermék

Meglepő lehet, ám a dél-keleti ázsiaiaknak, és szinte minden bennszülött amerikainak laktóz-intoleranciája van. Kis mennyiségű emésztő enzim laktáz van ugyanis jelen a szervezetükben. Ám a világon máshol is élnek olyanok, akiknek a szervezetében szintén alacsony mértékben van jelen ez az enzim, ami abnormális gáztermelődéshez, és hasi puffadáshoz vezethet.

Bizonyos esetekben ezek az anyagcsere-rendellenességek verejtékszerű szagot eredményeznek, akár a káposzta. Ha a szervezet nem képes leucint, izoleucint és valint termelni, akkor képtelen megemészteni a tejterméket, emiatt az emberi test juharszirupszerű testszagot áraszt. Ha nem észlelsz ilyen tüneteket, akkor minden kockázat nélkül ihatsz tejet.

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL