Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

10 olyan étel, melynek fogyasztása kellemetlenül erős testszagot eredményez

Szerző:
Szabó Anna
A szaglás az egyik legfontosabb, az orr az egyik legnagyszerűbb érzékszerved. Egyes kutatások szerint szaglás útján választasz partnert is. Teljesen nyilvánvaló, hogy amit megeszel, befolyásolja a tested illatát is. Most megmutatjuk azokat az élelmiszereket, amelyek könnyen kellemetlen testszagot eredményezhetnek. Tényleg az vagy, amit megeszel!

Ez a 10 étel rettenetesen kellemetlen testszagot eredményez:

5. Rostot tartalmazó élelmiszerek

A gabona, a belsőségek, a diófélék és a granola az, amelyek ilyen jellegű termékek. Hasznosak az emésztőrendszer számára, és sok hasznos elemet tartalmaznak. Ám fokozzák a gázok termelődését is (metán, hidrogén és szén-dioxid keletkezik). Ha szereted a gabonát, akkor igyál több vizet, ami csökkenheti ezeknek a rostot tartalmazó élelmiszereknek a negatív hatását.

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL