Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

10 olyan étel, melynek fogyasztása kellemetlenül erős testszagot eredményez

Szerző:
Szabó Anna
A szaglás az egyik legfontosabb, az orr az egyik legnagyszerűbb érzékszerved. Egyes kutatások szerint szaglás útján választasz partnert is. Teljesen nyilvánvaló, hogy amit megeszel, befolyásolja a tested illatát is. Most megmutatjuk azokat az élelmiszereket, amelyek könnyen kellemetlen testszagot eredményezhetnek. Tényleg az vagy, amit megeszel!

Ez a 10 étel rettenetesen kellemetlen testszagot eredményez:

6. Chili, fokhagyma, hagyma

Mindenki tudja, hogy vámpírok nem léteznek, de közismert mítosz az, hogy a fokhagymától meghalnak. Bizony, nem csak számukra veszélyes, de az ember számára is borzalmas lehet. A fokhagyma, a hagyma és a chili fogyasztása esetén olyan anyagok halmozódhatnak fel, amelyek a tüdőben lerakódnak és csökkentik a verejtékezést, ám így a test és a száj erős szagot áraszt. Ha romantikus vacsorát tervezel, akkor kétszer is gondold meg, mielőtt ezekből fogyasztasz, mert az erős szag akár órákon át is eltarthat.

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL