Íme, 13 hamis étel, amit talán minden nap megvásárolsz:
Az élelmiszergyártók nem szeretik a pazarlást, mert minél nagyobb veszteséggel dolgoznak, annál több pénzt veszítenek. Kémikusok ezért kifejlesztettek egy transzglutamináz nevű anyagot, ami összefogja a húsdarabokat, hogy az eredmény étvágygerjesztő legyen. Ez a kötőanyag azonban nem veszélytelen. Bár az emberekben és állatokban is termelődik, ha túl sokat viszünk be belőle, allergiás reakciókat, emésztési bántalmakat és cölikáliát válthat ki.
Hogyan kerüld el?
Vásárolj farmon tenyésztett állatoktól származó húst, illetve kerüld a gyorsfagyasztott termékeket. A ragasztott húst könnyű megkülönböztethető a valóditól, mert a benne lévő vonalak nem látszanak természetesnek.
OLVASS TOVÁBB!
Minden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
KÖZÉRZETA stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
Omega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
KÖZÉRZETEz a 6 hétköznapi szokásod rémálmokat okoz a fogorvosnak
Naponta kétszer fogat mosol, időnként fogselymet használsz, és azt hiszed, ezzel minden rendben van? Tévedsz, mert sajnos számos mindennap...
KÖZÉRZETFogszabályozás ár – ennyibe kerül a fogszabályozás manapság
Bár sokszor úgy érezzük, hogy a tökéletes mosoly ára szinte minden pénzt megér, itt az ideje, hogy beszéljünk a költségekről....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK