Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

5 fehér méreg, amit te is minden nap fogyasztasz

Szerző:
Szabó Anna
 Létezik 5 élelmiszerféle, amelyet ugyan minden nap fogyasztunk, de bizonyított tény, hogy komoly veszélyt jelent az egészségre. Bátran kijelenthetjük tehát, hogy ez az 5 méreg nagymértékben felelőssé tehető az egészségi állapotodért. Mutatjuk, miért érdemes elkerülni őket!

 

Miért méreg?

Az alábbi 5 összetevőt azért hívják fehér méregnek, mert rendkívül kevés benne a tápanyag, a fehérje és a vitamin. Ha minden nap fogyasztod őket, akkor növeli a magas vérnyomás, a cukorbetegség és sok más egyéb betegség kockázatát. Tudtad például, hogy azok az emberek, akik hetente 5 alkalommal fogyasztanak fehér rizst, 17 %-kal nagyobb eséllyel pályáznak a cukorbetegségre? És ez csak egy példa volt a sok közül.

{KEPGALERIA}

5. Finom só

A konyhasó, amit a mindennapokban használunk, valójában semmi más, mint nátrium és klór keveréke, ugyanis a többi értékes alkotó elemet a kémiai eljárások során eltávolították belőle. Sokan úgy gondolják, hogy az asztali só egészségesebb lesz, ha jóddal és fluoriddal dúsítják, az igazság azonban az, hogy ez a két elem csak veszélyessé teszi a nátrium-kloridot. Jódra és fluoridra természetesen szüksége van a szervezetnek ahhoz, hogy megfelelően működjön, ám az már egyáltalán nem mindegy, hogyan jut hozzá. A sóhoz hozzáadott vegyületek mindegyike mesterséges, ami több kárt okoz, mint amennyi hasznot hozna.

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL