Ezt a 6 fermentált élelmiszert magad is elkészítheted otthon:
Ha szereted a joghurtot, de még sosem ettél házi készítésű kefirt, nem is tudod, miből maradtál ki. Jellegzetes ízű, krémes és nagyon jó hatással van az egészségre. Az általános hiedelemmel ellentétben nagyon egyszerű elkészíteni. Mindössze kefir gombára lesz szükséged és egy kis tejre. A kefirt tedd egy bögre tejbe, takard le, majd hagyd állni szobahőmérsékleten 24 óráig. Ezután szűrd le, és a kefir gombákat akár újra használhatod is.
Hozzávalók:
• 1 bögre tej, lehetőleg zsíros
• 1 teáskanál aktív kefirgomba
OLVASS TOVÁBB!
Szeptemberi immunerősítés - Több haszna van, mint gondolnád!
Az őszi hónapokban szervezetünk hajlamosabbá válik a különböző betegségekre....
KÖZÉRZETEzért okozhat kiütést a Spa látogatásod: A Whirlpool-betegség
Egy kellemes fürdőzés után a szállodai jakuzziban hirtelen viszketni kezd a bőröd? Lehet, hogy a híres „Whirlpool-kiütés”, azaz a ...
KÖZÉRZETMegújultak a Gymbeam kifejezetten nők számára kifejlesztett BeastPink termékei
Nem csak fehérjepor, hanem divat márka is a BeastPink....
„Hogyan éljük túl a napot?” - Egyre több szülőt érint a kiégés
A gyerekek stresszesek, ez nem újdonság. Azonban a szakértők évek óta figyelmeztetnek, hogy egyre több szülő is kiég. Hasonló a helyze...
KÖZÉRZETNagy a hype egy szájvíz körül, ami állítólag örökre megszabadít a rossz lehelettől
A TikTokon vírusként terjed egy szájvíz, ami azt ígéri, hogy megszünteti a rossz leheletet, és reggelre friss lehelettel ébredhetsz. De ...
KÖZÉRZETTranszgenerációs hatások: hogyan öröklődnek a múlt sebei?
A mai világban, amikor egyre többen keresnek választ saját mentális és érzelmi problémáik eredetére, egyre gyakrabban merül fel a kér...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK