Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

6 fermentált élelmiszer, amit otthon is könnyen elkészíthetsz - Tökéletes probiotikum forrás

Szerző:
Szabó Anna
A fermentált élelmiszerek nagy népszerűségnek örvendenek újabban, ami nem is csoda, hiszen a bennük lévő jó baktériumok erősítik az immunrendszert, segítik az emésztést és az egészséges testsúly megőrzését. Tudtad, hogy némelyiket otthon is elkészítheted?

Ezt a 6 fermentált élelmiszert magad is elkészítheted otthon: 

4. Savanyú káposzta

Az elkészítése nevetségesen könnyű, annyit kell tenned, hogy felvágod a káposztát, besózod, majd nehezéket teszel rá és 3-10 napig hagyod erjedni. A só hatására levet fog ereszteni a káposzta, és így megerjeszti saját magát. 

Hozzávalók

• 1 közepes fej káposzta
• 1 1/2 evőkanál kóser só
• 1 evőkanál köménymag
 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL