Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

7 ok, amiért érdemes fahéjat tenni az ételeidbe

Szerző:
Szabó Anna
A fahéj a középkorban luxuscikknek számított Európában. Az arabok hozták be hozzánk, és csak a gazdagok engedhették meg maguknak. Ma már szinte minden konyhában megtalálható, ám ez a mindennapi fűszer többre képes, mint hogy mesés ízt ad a süteménynek – jó hatással van a bőrre és az általános jólétre is.

Íme, 7 ok, amiért célszerű fahéjat tenni az ételeidbe:

2. Megelőzi a bőr öregedését

A már említett szabad gyökök hozzájárulhatnak a bőr öregedéséhez, ráncosodásához, valamint a pigmentációhoz. A fahéjban lévő antioxidánsok azonban lelassítják ezt a folyamatot. Az indiai eredetű fűszer elősegíti a kollagén-termelődést is.
 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL