.
Kolbász
Az Egészségügyi Világszervezet elismerte, hogy a kolbász, a szalonna és más feldolgozott hústermékek rákkeltő hatásúak lehetnek. Az ilyen élelmiszerek nitritet tartalmaznak, ami nitrozaminná alakul, és ez egy potenciális karcinogén anyag, ami a belekben felhalmozódik. A füstölt húsok pedig benzopyrenet tartalmazhatnak, ami szintén egy rákkeltő anyag. Sokkal biztonságosabb. hogy ha veszel egy darab húst, és te magad leszel a szakács, és te leszel az, aki elkészíti, akár főételnek akár előételnek. De ha jót akarsz, akkor háztájit veszel, vagy kizárólag őstermelőtől vásárolsz.
OLVASS TOVÁBB!
Szeptemberi immunerősítés - Több haszna van, mint gondolnád!
Az őszi hónapokban szervezetünk hajlamosabbá válik a különböző betegségekre....
KÖZÉRZETEzért okozhat kiütést a Spa látogatásod: A Whirlpool-betegség
Egy kellemes fürdőzés után a szállodai jakuzziban hirtelen viszketni kezd a bőröd? Lehet, hogy a híres „Whirlpool-kiütés”, azaz a ...
KÖZÉRZETMegújultak a Gymbeam kifejezetten nők számára kifejlesztett BeastPink termékei
Nem csak fehérjepor, hanem divat márka is a BeastPink....
„Hogyan éljük túl a napot?” - Egyre több szülőt érint a kiégés
A gyerekek stresszesek, ez nem újdonság. Azonban a szakértők évek óta figyelmeztetnek, hogy egyre több szülő is kiég. Hasonló a helyze...
KÖZÉRZETNagy a hype egy szájvíz körül, ami állítólag örökre megszabadít a rossz lehelettől
A TikTokon vírusként terjed egy szájvíz, ami azt ígéri, hogy megszünteti a rossz leheletet, és reggelre friss lehelettel ébredhetsz. De ...
KÖZÉRZETTranszgenerációs hatások: hogyan öröklődnek a múlt sebei?
A mai világban, amikor egyre többen keresnek választ saját mentális és érzelmi problémáik eredetére, egyre gyakrabban merül fel a kér...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK