.
4. Rágógumi
A rágózás során a gyomorban sav termelődik, ami az üres gyomrot marni kezdi, és a túlzásba vitt rágógumizás gasztritiszhez vezethet. Tudományosan bebizonyosodott, hogy azok, akik folyton rágóztak, inkább egészségtelen és sült ételeket (sült krumpli, cukorka) részesítették előnyben, nem pedig a gyümölcsöket és zöldségeket.
Tanács: A természetes édesítőszereket (xilitol, szorbit) tartalmazó rágógumik kevésbé ártalmasak, mint a cukor, ciklamát vagy aszpartám adalékanyagok. Lehetőleg ne rágózz 10 percnél tovább, még ha előtte jól laktál, akkor sem.
OLVASS TOVÁBB!
Szeptemberi immunerősítés - Több haszna van, mint gondolnád!
Az őszi hónapokban szervezetünk hajlamosabbá válik a különböző betegségekre....
KÖZÉRZETEzért okozhat kiütést a Spa látogatásod: A Whirlpool-betegség
Egy kellemes fürdőzés után a szállodai jakuzziban hirtelen viszketni kezd a bőröd? Lehet, hogy a híres „Whirlpool-kiütés”, azaz a ...
KÖZÉRZETMegújultak a Gymbeam kifejezetten nők számára kifejlesztett BeastPink termékei
Nem csak fehérjepor, hanem divat márka is a BeastPink....
„Hogyan éljük túl a napot?” - Egyre több szülőt érint a kiégés
A gyerekek stresszesek, ez nem újdonság. Azonban a szakértők évek óta figyelmeztetnek, hogy egyre több szülő is kiég. Hasonló a helyze...
KÖZÉRZETNagy a hype egy szájvíz körül, ami állítólag örökre megszabadít a rossz lehelettől
A TikTokon vírusként terjed egy szájvíz, ami azt ígéri, hogy megszünteti a rossz leheletet, és reggelre friss lehelettel ébredhetsz. De ...
KÖZÉRZETTranszgenerációs hatások: hogyan öröklődnek a múlt sebei?
A mai világban, amikor egyre többen keresnek választ saját mentális és érzelmi problémáik eredetére, egyre gyakrabban merül fel a kér...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK