Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Gyorstalpaló tanfolyam bájitalkészítésből - Bájitalok készítése 3. rész

Szerző:
Szabó Anna
Végre elérkeztünk a legizgalmasabb részhez, mikor is végre fény derül magára a bájitalkészítés fortélyára! Ha eddig résen voltál, most meg ne állj, jön a lényeg, hogy hogyan tudsz az otthoni kis boszorkánykonyhádban valódi bájitalokat főzni!

{KEPGALERIA}

Ez mind-mind abból ered, hogy a növények, a kövek, minden bír egy sajátos erővel, energiával, ami kapcsolatban áll a Holddal és a bolygókkal és van, amikor különösen erősek és dominánsak ezek a hatóanyagok vagyis az adott komponens személyes energiája.

Nem árt tudnod, a legtöbb bájital nem éppen pina-colada, szóval ritkán nyalogatják órákig. Ezért érdemes édes összetevőkkel dolgozni, elkeverni más anyagban (vízben, teában, borban), de van olyan recept, ami ezt nem engedi. Illetve mézzel édesítheted ha „bűn rossz”-nak ítéled.

A korábbi két részben erőteljesen hangsúlyozásra került a növények pontos ismerete. Azért, hogy tudd, mely rész lehet allergizáló hatású vagy milyen hatással van bizonyos típusú személyekre. Ezért jön a harmadszori hangsúlyozás: Légy tisztában azzal, mikkel dolgozol, nem mindegy kinek, mit adsz! Sose keverj olyan anyagokból, amelyek hatásában nem vagy biztos!

Sok sikert ifjú boszorkány, szerencsés bájitalkészítést kívánok!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL