12 szem sárgabarack
4ek levendulaméz
8 szál virágzó levendula
1. Megmossuk és megszárítjuk a sárgabarackot. Kettévágjuk, és kiszedjük a magját.
2. Előmelegítjük a sütőt 180ºC-ra (6. fokozat).
3. Megmossuk a levendulát, 4 szálat félreteszünk díszítésnek, a többiről pedig leszedjük a virágokat.
4. Sütőpapírból kivágunk 4 db 30x30cm-es négyzetet. Mindegyikre ráteszünk 6 fél sárgabarackot, húsával lefelé. Ráöntjük a mézet, és megszórjuk levendulavirággal. Lezárjuk a csomagokat, tepsire tesszük, és 10 percig sütjük.
5. Langyosan, levendulaággal díszítve tálaljuk becsomagolva, hogy mindenki maga nyissa ki a batyuját.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK